Ga direct naar: Hoofdinhoud
Geopend van
11:00 - 17:00

Evenementen locatie

Organiseer je eigen evenement in ons museum

Een bijzondere locatie met een uniek verhaal. Ben je op zoek naar een sfeervolle plek om een evenement te organiseren? Je kunt bij ons terecht vanaf 50 tot maximaal 400 personen.

Delft is de stad waar de toekomst en het verleden samenkomen. In de historische binnenstad staat het voormalig hof van Willem van Oranje: Museum Prinsenhof Delft. Huur de sfeervolle Van der Mandelezaal in ons museum en ontvang je gasten in stijl. Natuurlijk goed te combineren met een bezoek aan het museum zelf.

Van der Mandelezaal

Je kunt de Van der Mandelezaal huren voor bijvoorbeeld een presentatie, congres, concert, diner, feest, huwelijk of filmopname. De Van der Mandelezaal is het prachtige middelpunt van ons museum en is omringd door kloostermuren. De zaal was vroeger een buitenruimte en heeft nu een glazen dak. Geniet overdag van natuurlijk licht en zicht op de toren van de Oude Kerk en ‘s avonds van de verlichte Waalse kerk. Dat zorgt voor een bijzondere sfeer. De ruimte heeft een oppervlakte van 375 m2 en heeft plek voor 350 gasten in theateropstelling, diner voor maximaal 200 mensen en een receptie tot 400 personen.

Een exclusieve rondleiding langs de hoogtepunten van het museum, extra verdieping in de tijdelijke tentoonstelling of een rondleiding langs jouw favorieten. Inspiratie gegarandeerd!

Zo regel je het

Heb je hulp nodig bij de juiste creatieve invulling van inrichting, catering, entertainment en techniek? We helpen je graag. Voor meer informatie of het ontvangen van een offerte kun je vrijblijvend contact opnemen. Bel naar (015) 260 23 58 of stuur een e-mail naar evenementen-prinsenhof@delft.nl. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Benieuwd of de ruimte past bij jouw wensen? Je kunt ook een afspraak maken voor een persoonlijke rondleiding. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Sfeerbeelden

Foto: Marco Zwinkels
Foto: Marco Zwinkels
Foto: Marco Zwinkels

Mogelijkheden op maat

De mogelijkheden in het museum zijn eindeloos. Er zijn geen standaard arrangementen en wij maken al onze offertes op maat, geheel naar jouw wens. Wij werken samen met verschillende preferred partners en koppelen je graag aan de juiste leveranciers. Omdat zij al jaren bij ons over de vloer komen, kennen zij het museum als geen ander en kunnen zij naadloos schakelen.

Combineren met een rondleiding?

Het is mogelijk om tijdens het event een exclusieve rondleiding te boeken. Er zijn verschillende rondleidingen mogelijk, van een eerste kennismaking tot verdieping. Ook kunnen wij een rondleiding op maat laten maken.

Bereikbaarheid

Het museum is slechts 8 minuten lopen vanaf Station Delft en 3 minuten van de Prinsenhofgarage. Hiervoor zijn uitrijkaarten beschikbaar. Onze locatie ligt centraal in de randstad en is goed bereikbaar via verschillende uitvalswegen.

Bezoekadres

Sint Agathaplein 1, Delft

Ongeveer 8 minuten lopen vanaf station Delft.

+31 (0)15 260 23 58

info-prinsenhof@delft.nl

Openingstijden

Van dinsdag tot en met zondag zijn we open van 11.00 tot 17.00 uur.

Tijdens schoolvakanties en nationale feestdagen zijn we ook op maandag open.

Blijf op de hoogte