Ga direct naar: Hoofdinhoud
Geopend van
11:00 - 17:00

Steun het museum

Museum Prinsenhof Delft gaat verbouwen en vernieuwen. We openen ons monumentale klooster voor de wereld. Iedereen is welkom. Vanaf 2027 kom je het museum binnen via de heringerichte Prinsentuin en de uitnodigende en centrale entree in het hart van het voormalige kloostercomplex. Daar tref je een compleet gerestaureerd museum dat toegankelijk en duurzaam is. Met mooie, goed geklimatiseerde museumzalen waar het daglicht door openstaande luiken en ramen naar binnen valt. Het museum opent zich naar de stad.

Help je mee?

Wil je bijdragen aan het nieuwe Museum Prinsenhof Delft? Hoe klein of groot de bijdrage ook is – met jouw steun help je om het museum in nieuw licht te zetten. Neem contact op met Lara Schwarz, Hoofd Development. Zij kan je alles vertellen over de mogelijkheden om te schenken, zowel zakelijk als particulier.

Schenken en nalaten

Je kan ook blijvend een verschil maken door het museum te steunen met een schenking of nalatenschap.

Alles over de verbouwing en vernieuwing

We schreven een artikel over hoe we het Museum Prinsenhof Delft verbouwen tot een toekomstbestendig, toegankelijk, aantrekkelijk en eigentijds museum met versterking van het monumentale karakter.

Bezoekadres

Sint Agathaplein 1, Delft

Ongeveer 8 minuten lopen vanaf station Delft.

+31 (0)15 260 23 58

info-prinsenhof@delft.nl

Openingstijden

Van dinsdag tot en met zondag zijn we open van 11.00 tot 17.00 uur.

Tijdens schoolvakanties en nationale feestdagen zijn we ook op maandag open.

Blijf op de hoogte